Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais (20 g), effeuillé
- 1 gousse gousse d'ail
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 cervelas (400 g) pelés, coupés en morceaux (3 cm)
- 10 g de moutarde
- 30 g de vinaigre aromatisé aux herbes
- 25 g d'huile de colza
- 30 g de yogourt nature
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2515 kJ / 601 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 53 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de cornettes
30min
Roulades au fromage et jambon
55 dk
Rösti bernois
40 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25 Min
Salade de pommes de terre
1ωρ. 5 λεπτ.
Émincé à la zurichoise
50 Min
Soupe bâloise à la farine
1ωρ. 10 λεπτ.
Ramequins au fromage
50 Min
Papet vaudois
55 dk
Sauce à salade à la française
20 dk
Salade de pâtes
35 Min