Salade de cervelas au fromage
TM6 TM5

Salade de cervelas au fromage

4.4 (17 ocen)

Składniki

  • 1 bouquet de persil frais (20 g), effeuillé
  • 1 gousse gousse d'ail
  • 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
  • 4 cervelas (400 g) pelés, coupés en morceaux (3 cm)
  • 10 g de moutarde
  • 30 g de vinaigre aromatisé aux herbes
  • 25 g d'huile de colza
  • 30 g de yogourt nature
  • ½ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2515 kJ / 601 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
53 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy