Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 takjes verse dragon
- 80 g sjalot
- 80 g witte wijnazijn
- 180 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1272 mg
Alternatywne przepisy
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Mayonaise
5 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 Min
Choronsaus
20 Min
Groene pepersaus
20 Min