Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 takjes verse dragon
- 80 g sjalot
- 80 g witte wijnazijn
- 180 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1272 mg
Alternatywne przepisy
Bechamelsaus
15 Min
Choronsaus
20 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Bearnaisesaus
15 Min