Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g basterdsuiker
- 100 g eiwit, op kamertemperatuur
- ⅛ tl zout
- chocoladedruppels, om spookogen te maken
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Vegan croissants met notenvulling
Brak ocen
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Half bolletje vanille en karamel
Brak ocen
Klassieke sabayon
15 Min
Amandelverslaving
1 Std.
Geklopt eiwit
5min
Advocaat
10 Min