Urządzenia i Akcesoria
Steak tartaar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (opcjonalnie)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
21.3 g
Kalorie
670 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker en licht
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gember schillen
Brak ocen
Margarita
10 min
Bearnaisesaus
15 min
Zalmtartaar
10 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Aardbeienmojito
10 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Mousse van kaas
10 min
Mousse van ham
10 min
Mayonaise
5 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min