Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 takjes verse dragon
- 2 - 3 takjes verse kervel
- 1 tomaat (ong. 50 g)
- 80 g sjalot
- 80 g witte wijnazijn
- 180 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- ¼ - ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 1 - 2 tl tomatenpuree (geconcentreerd)
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1335 mg
Alternatywne przepisy
Bearnaisesaus
20 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Amandelbretzels
Brak ocen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Bearnaisesaus
15 Min
Spaghetti carbonara
40 min
Hollandaisesaus
15 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2hod. 20min
Hollandaisesaus
15 Min
Groene pepersaus
20 Min