Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g uien, gehalveerd
- 20 g boter
- 100 g witte wijn
- 40 g groene peperkorrels, op azijn, uitgelekt
- ¼ tl zout
- 200 g room, 25% v.g
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Steak au Poivre
20 min
Mini monsters
1h 25min
Hollandaisesaus
15 min
Stracciatella drinkyoghurt
12 godz.
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Bearnaisesaus
15 min