Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g uien, gehalveerd
- 20 g boter
- 100 g witte wijn
- 40 g groene peperkorrels, op azijn, uitgelekt
- ¼ tl zout
- 200 g room, 25% v.g
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bearnaisesaus
20min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Bearnaisesaus
15min
Kaas uilen
Brak ocen
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Choronsaus
20min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min