Urządzenia i Akcesoria
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
-
extra virgin olive oil80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
grated lemon zest2 tsp
-
4 white fish fillets, boneless, skinlessturbot fillets (120-200 g each)4
-
courgettes cut in pieces (3 cm)60 g
-
green beans trimmed, halved70 g
-
mixed peppers cut in pieces (3 cm)70 g
-
water500 g
-
waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
-
mixed fresh red berries600 g
-
white wine250 g
-
rum10 g
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar50 g
-
ice cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
593 mg
Białko
28 g
Kalorie
2767 kJ /
661 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Pizza Dough
1 godz.
Whisked Egg Whites
5 min
Chocolate cake
45 min
Dairy-free Mango Ice Cream
5 min
Mashed Potatoes
45 min
Berries and Cream Layer Cake
2 godz. 15 min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 godz. 30 min