Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)900 g
-
pork tenderloin sliced (approx. 1 cm thick slices)900 g
-
chestnut mushrooms sliced250 g
-
water600 g
-
90 g Madeira wine, dry or sweetdry vermouth90 g
-
onion quartered60 g
-
garlic cloves (opcjonalnie)2
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
hot mustard1 Tbsp
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
whole milk100 g
-
2 Tbsp double creamcrème fraîche2 Tbsp
-
cornflour2 heaped Tbsp
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish3 - 6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
947 mg
Białko
27 g
Kalorie
965 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
1 godz.
Layered Chicken Dinner
2 godz.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min