
Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)900 g
-
pork tenderloin sliced (approx. 1 cm thick slices)900 g
-
chestnut mushrooms sliced250 g
-
water600 g
-
dry vermouth90 g
-
onion quartered60 g
-
garlic cloves (opcjonalnie)2
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
hot mustard1 Tbsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
whole milk100 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
cornflour2 heaped Tbsp
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish3 - 6 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
230 kcal /
965 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
947 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min