Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes

Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes

2.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions

Składniki

  • potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
    900 g
  • pork tenderloin sliced (approx. 1 cm thick slices)
    900 g
  • chestnut mushrooms sliced
    250 g
  • water
    600 g
  • dry vermouth
    90 g
    90 g Madeira wine, dry or sweet
  • onion quartered
    60 g
  • garlic cloves (opcjonalnie)
    2
  • wholegrain mustard
    1 Tbsp
  • hot mustard
    1 Tbsp
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    1 pinch
  • whole milk
    100 g
  • crème fraîche
    2 Tbsp
    2 Tbsp double cream
  • cornflour
    2 heaped Tbsp
  • fresh parsley leaves chopped, to garnish
    3 - 6 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 230 kcal / 965 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 947 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...