Urządzenia i Akcesoria
Noodle Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
dried pasta, for soup (e.g. Orzo), (7 minutes cooking time)160 g
-
onion quartered80 g
-
garlic cloves4
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
tomato purée120 g
-
4 heaped tsp stock paste, chicken or vegetable, crumbledstock cubes (for 0.5 l each) chicken or vegetable, crumbled4
-
ground cumin (opcjonalnie) to taste2 - 3 tsp
-
fine sea salt2 ½ - 3 tsp
-
water1600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
599 mg
Białko
3 g
Kalorie
446 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Creamy Pepper Soup
20 min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Moroccan Bean Soup
45 min
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
Potato Cakes
45 min
Mini Hamburgers
4 godz. 5 min
Noodle soup
35 min
Butter biscuits
50 min
Vegetable soup
35 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min