Urządzenia i Akcesoria
Cod with citrus butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
orange preferably organic, zest and juice1
-
lemon preferably organic, zest and juice1
-
water700 g
-
potatoes cut in pieces400 g
-
courgettes cut in slices (5 mm)400 g
-
butter plus extra for greasing80 g
-
fresh cod fillets, skinless (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
1 tsp dried fennel seedsanise seeds1 tsp
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry mousse
4 godz. 50 min
Boiled eggs
20 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Baked spinach and eggs
40 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Meatballs with tomato sauce
45 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Basil pesto
10 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Creamy mushroom soup
20 min