Urządzenia i Akcesoria
Cod with citrus butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
orange preferably organic, zest and juice1
-
lemon preferably organic, zest and juice1
-
water700 g
-
potatoes cut in pieces400 g
-
courgettes cut in slices (5 mm)400 g
-
butter plus extra for greasing80 g
-
fresh cod fillets, skinless (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
1 tsp dried fennel seedsanise seeds1 tsp
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli con carne
40 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Pumpkin soup
35 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Tomato rice
30 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Béarnaise sauce
15 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min