Urządzenia i Akcesoria
Cod with citrus butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
orange preferably organic, zest and juice1
-
lemon preferably organic, zest and juice1
-
water700 g
-
potatoes cut in pieces400 g
-
courgettes cut in slices (5 mm)400 g
-
butter plus extra for greasing80 g
-
fresh cod fillets, skinless (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
1 tsp dried fennel seedsanise seeds1 tsp
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Asparagus cream soup
30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Spaghetti carbonara
40 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Antioxidant detox juice
15 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min