![Confiture pêche-myrtille Confiture pêche-myrtille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7E0BA87-2E95-404E-A7D6-EF14200E20C7/Derivates/6C60E4C5-2770-426B-90E3-54928E3857B6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de pêches blanches, épluchées et coupées en morceaux
- 450 g de myrtilles surgelées
- 600 g de sucre en poudre
- 40 g de jus de citron (1-2 citrons)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1113.9 kJ / 261.4 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Confiture allégée framboise-abricot sec
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Confiture de pommes et de kiwis
1h 50min
Gelée de framboise
6h
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Confiture de cerises
6h