Urządzenia i Akcesoria
Confiture pêche-myrtille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz.
1110 g
Składniki
-
700 g de pêches blanches, épluchées et coupées en morceaux
-
450 g de myrtilles surgelées
-
600 g de sucre à confiture
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
81.5 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
1086.1 kJ /
259.6 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
64.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Confitures de fruits
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture de melon au basilic
2 godz. 40 min
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Confiture melon-anis
6 godz.
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.