Confiture allégée framboise-abricot sec

Confiture allégée framboise-abricot sec

4.9 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz.
1110 g

Składniki

  • 400 g de sucre roux
  • 2 sachets d'agar-agar (4 g)
  • 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
  • 1000 g de framboises fraîches ou surgelées
  • 200 g d'abricots secs dénoyautés coupés en deux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 1.8 g
Kalorie 892.1 kJ / 208.9 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...