Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
- 500 g de sucre à confiture 2:1
- 1 sachet d'acide citrique
- 2 brins de romarin frais
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2571 kJ / 614 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 137 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture de cerises
2h 30min
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Confiture de figues
1h 30min