![Confiture de framboises au romarin Confiture de framboises au romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B612D4E8-3F56-4381-8DC2-05F9EC52022A/Derivates/4f9af845-9332-432a-9a83-74d71aa04743.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
- 500 g de sucre à confiture 2:1
- 1 sachet d'acide citrique
- 2 brins de romarin frais
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2571 kJ / 614 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 137 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6sa
Confiture d'abricots
6sa
Confiture pêche-myrtille
6sa
Confiture mirabelle-gingembre
1 Std.
Confiture de quetsches à la cannelle
6sa
Confiture de poires
6sa
Confiture de figues
1h 30min
Confiture allégée framboise-abricot sec
6sa
Confiture de fraises
6sa
Gelée de framboise
6sa
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de cerises
6sa