Confiture de framboises au romarin

Confiture de framboises au romarin

4.5 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 bocaux

Składniki

  • 1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
  • 500 g de sucre à confiture 2:1
  • 1 sachet d'acide citrique
  • 2 brins de romarin frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 3 g
Kalorie 2571 kJ / 614 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 12 g
Węglowodany 137 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...