Urządzenia i Akcesoria
Confiture de cerises
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz.
3 bocaux
Składniki
-
1000 g de cerises lavées et dénoyautées
-
800 g de sucre en poudre
-
le jus de 2 citrons jaunes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
4.3 g
Kalorie
5461.3 kJ /
1281.3 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
318.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Confitures de fruits
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de quetsches à la cannelle
6 godz.
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.