Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de cerises, lavées et dénoyautées
- 800 g de sucre en poudre
- le jus de 2 citrons jaunes
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5461.3 kJ / 1281.3 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 318.7 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Gelée de framboise
6h
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture d'abricots
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Confiture de figues
1 godz. 30 min