Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de cerises, lavées et dénoyautées
- 800 g de sucre en poudre
- le jus de 2 citrons jaunes
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5461.3 kJ / 1281.3 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 318.7 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de figues
1ч. 30 мин.
Confiture de mirabelles
1ч. 20 мин.
Confiture de mirabelles au thé vert
1ч. 45 мин.
Confiture de fraises
6h
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Gelée de framboise
6h
Confiture de framboises au romarin
30 min