Urządzenia i Akcesoria
Gelée de framboise
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
800 g
Składniki
-
850 g de framboises fraîches
-
15 g de jus de citron
-
400 g de sucre en poudre
-
1 c. à café d'agar-agar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.3 g
Kalorie
1015.6 kJ /
237.9 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Envie de framboises
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de quetsches à la cannelle
6 godz.
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Gelée de groseille
35 min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 godz.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 godz.
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.