![Gelée de framboise Gelée de framboise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/29016347-F604-46C4-BC6C-9D8189F6D21F/Derivates/A56AD47F-DC6B-42C8-81B4-F0DD7D172CA4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 850 g de framboises fraîches
- 15 g de jus de citron
- 400 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'agar-agar
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1015.6 kJ / 237.9 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Confiture de poires
6h
Gelée de groseille
35 min
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Confiture de fraises
6h
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24sa
Confiture de cerises
6h