Asperges et œufs pochés sous-vide

Asperges et œufs pochés sous-vide

3.5 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portion

Składniki

  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour huiler et pour la finition
  • 4 œufs, de taille moyenne (53-63 g)
  • 150 g d'asperges vertes épluchées (max. 14 cm de longueur)
  • 2 gousses d'ail hachées
  • 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
  • de sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 81 mg
Białko 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...