![Asperge et saumon sauce hollandaise Asperge et saumon sauce hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3b1b7b12-e4fe-4687-af30-917911392860/Derivates/9673fcc4-9e87-4e37-8945-5826274a20de.jpg)
Wersje kompatybilne
Asperge et saumon sauce hollandaise
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, écussonnées
- 4 pavés de saumon frais (± 130 g chacun)
- 200 g de beurre, en morceaux
- 2 jaunes d'oeufs
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Białko
- 44.3 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 62.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 728.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batch Cooking | Salade de lentilles Beluga, vinaigrette à la framboise et tofu & yaourt stracciatella
Brak ocen
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50min
Lasagne de courgette et jambon blanc
1h 5 min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25 min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Macarons lapins de Pâques
48h
Saumon au fenouil
40min
Salade chaude de choux de Bruxelles à la mangue, avocat et œufs pochés
55 dk
Macarons Père Noël
3 Std. 20 Min
Choucroute
96sa
Cabillaud en sauce tomate
30 dk
Sauce soubise
Brak ocen