Asperge et saumon sauce hollandaise

Asperge et saumon sauce hollandaise

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 800 g d'asperges blanches écussonnées
  • 4 pavés de saumon frais (± 130 g chacun)
  • 200 g de beurre en morceaux
  • 2 jaunes d'œufs
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 728.3 mg
Białko 44.3 g
Kalorie 3140.8 kJ / 757.8 kcal
Tłuszcz 62.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 33.5 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...