Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla, en mitades
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de mantequilla sin sal
- 150 g de tocino ahumado rebanado, en pedazos (2.5 cm)
- 480 g de hongos, frescos, en cuartos
- 480 g de muslos de pollo, sin hueso y sin piel, en cubos (5 cm)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 15 g de hongos porcini deshidratados
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 45 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 45 g de harina de trigo
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- ½ cdita de paprika
- 270 g de agua
- perejil fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2143 kJ / 510 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 899 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo
35 Min
Pollo teriyaki
30min
Lentejas con res y plátano macho
45min
Filete de res con almendras
30min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1h 30min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1h 10min
Ravioles a la napolitana
50min
Arroz Sichuan con carne molida y aceite de chile TM6
1 godz. 5 min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1h 40min
Pollo jamaiquino
1h 15 min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20 min
Estofado de res TM6
4h