![Quiche de queso feta y jitomate deshidratado Quiche de queso feta y jitomate deshidratado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FDC4ECBB-85DF-47A3-82FE-10F6FD422265/Derivates/2821A6A9-FBE5-4A4C-AFA3-5346C4B5CC54.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de vinagre balsámico
- 1 cucharada de azúcar morena
- 5 g de romero, fresco
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal y en cubos
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- frijol negro seco, crudo
- 150 g de queso feta
- 90 g de jitomate deshidratado en aceite
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1550 kJ / 369 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Crema de jitomate
30 min
Albóndigas Griegas con tzatziki low carb
30 min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Pasta quebrada (para quiche)
7min
Torta de elote con rajas
1 godz.
Tarta de poro y jamón
50 min
Quiche lorraine
45 min
Quiche Lorraine
1 godz. 20 min
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Shepherd's pie
1 godz. 10 min
Dip de espinaca y alcachofa
20min