Quiche de queso feta y jitomate deshidratado

Quiche de queso feta y jitomate deshidratado

4.5 33 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 rebanadas

Składniki

  • 150 g de vinagre balsámico
  • 1 cucharada de azúcar morena
  • 5 g de romero fresco
  • 260 g de harina
  • 130 g de mantequilla sin sal y en cubos
  • 3 huevos
  • 1 yema de huevo
  • 1 cucharada de agua
  • 1 cucharadita de sal fina
  • frijol negro seco crudo
  • 150 g de queso feta
  • 90 g de jitomate deshidratado en aceite
  • 1 rama de albahaca sólo las hojas
  • 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 30 g de leche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 11 g
Kalorie 1550 kJ / 369 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...