Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de vinagre balsámico
- 1 cucharada de azúcar morena
- 5 g de romero, fresco
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal y en cubos
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- frijol negro seco, crudo
- 150 g de queso feta
- 90 g de jitomate deshidratado en aceite
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1550 kJ / 369 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30 min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Torta de elote con rajas
1 godz.
Risotto de calabacita
25min
Pay de atún con verduras almendrado
1h 30min
Quiche lorraine
45 min
Tapenade de aceitunas negras
5 min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1 godz.
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Pay de atún
1h 40min
Scones con mantequilla de frambuesa
25min