Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g mezcla de verduras, sobras de verduras (p. ej. cáscaras de tomate, pieles de cebolla, cáscaras de zanahoria, tallos de calabacitas y berenjena, hojas de col, hojas de apio, tallos de hierbas, por ejemplo albahaca, salvia, perejil, etc.), lavados, cortados en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de agua
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 40 g de sal gruesa
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1995 kJ / 477 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 19 g
- Sód
- 16062 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de camote
40min
Puré de jitomate básico
35min
Tabule de quinoa
10min
Crema de cacahuate
10min
Palomitas acarameladas TM6
45 min
Quinoa con ejotes
30 min
Ensalada de betabel
1h 10min
Bases - Brócoli y salsa de tomate
2 godz. 5 min
Ensalada de quinoa
35min
Cocción arroz integral (300 g) TM6
35min
Arroz integral con pesto de nuez y limón
45 min
Quinoa bowl con hongos
45 min