Pasta de verduras (no más sobras)

Pasta de verduras (no más sobras)

4.8 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
500 gramos

Składniki

  • 700 g mezcla de verduras sobras de verduras (p. ej. cáscaras de tomate, pieles de cebolla, cáscaras de zanahoria, tallos de calabacitas y berenjena, hojas de col, hojas de apio, tallos de hierbas, por ejemplo albahaca, salvia, perejil, etc.), lavados, cortados en trozos
  • 1 diente de ajo pelado
  • 50 g de agua
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen
  • 40 g de sal gruesa
  • 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 gramos

Sód 16062 mg
Białko 9 g
Kalorie 1995 kJ / 477 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 19 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...