Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
- 1200 g water
- 500 g broccoli florets
- 600 - 800 g fresh salmon fillets
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 200 g milk
- 30 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Białko
- 43.8 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
Alternatywne przepisy
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min