Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
TM6 TM5 TM31

Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce

3.9 ( 64 oceny )

Składniki

  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
  • 1200 g water
  • 500 g broccoli florets
  • 600 - 800 g fresh salmon fillets
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 lemon thin peelings of skin and juice
  • 200 g milk
  • 30 g plain flour
  • 30 g unsalted butter
  • 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
530 kcal / 2217 kJ
Białko
43.8 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
44.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy