Urządzenia i Akcesoria
Potato bake (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
pouring (whipping) cream500 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357.2 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1604.4 kJ /
383.5 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese-style chicken
25 min
VEGEMITE® pasta
30 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Cheese and bacon scones
35 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Herb and garlic dip
5 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Smash burger taco
40 min