Urządzenia i Akcesoria
Potato bake (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
pouring (whipping) cream500 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357.2 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1604.4 kJ /
383.5 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Boiled pasta
20 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Curried sausages
40 min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chinese-style chicken
25 min
Cheese and bacon scones
35 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min