Urządzenia i Akcesoria
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dark chocolate (50% cacao), broken into small pieces50 g
-
raw sugar to taste40 - 50 g
-
cornflour (see Tips)15 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
natural smooth peanut butter70 g
-
peanut brittle to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
131.3 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1104 kJ /
262.9 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Peanut butter and chocolate custard
15 min
Mini Gugelhupf bundts
2 godz.
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Churros crumb (Skinnymixers)
30 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Coffee date muffins
35 min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 godz. 30 min