Wersje kompatybilne
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yorkshire puddings
- 100 g milk
- 140 g plain flour
- ½ tsp sea salt
- 100 g cold water
- 4 eggs
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 20 g tomato paste
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 2 bunches broccolini, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 30 g plain flour
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Białko
- 120.4 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 36.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 997 mg
Alternatywne przepisy
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2u. 20min
Salsa verde
5min
Rhubarb crumble
45min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Whitebait fritters
35min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3u. 15min
Traditional sausage rolls
50min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min