Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
arancia, preferibilmente biologica
lub 1 limone, preferibilmente biologico - 200 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 160 g di filetti di sogliola, puliti
- 100 g di code di scampi, pulite
- 100 g di robiola
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pane tostato, a piacere
- verdure miste, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse salmone e aneto
10 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Paté ai due salmoni
1 Std.
Insalata di cozze e salsa al lime
40 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4h 30min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min