
Urządzenia i Akcesoria
Torta zucchine e pinoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 fette
Składniki
-
150 g di burro a pezzi + q.b.
-
220 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
-
170 g di zucchero
-
300 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
-
3 uova
-
1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
-
220 g di uvetta sultanina
-
70 g di pinoli sgusciati
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
339 kcal /
1417 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
16.2 g
Węglowodany
42.8 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Insolito dessert
11 Przepisów
Włochy
Włochy