Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pane nero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 280 g di acqua
- 550 - 600 g di farina per pane nero
- 40 g di olio extravergine di oliva
Crema di formaggio
- 160 g di caprino
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 80 g di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 500 grammi
- Kalorie
- 19401.2 kJ / 4637 kcal
- Białko
- 187 g
- Węglowodany
- 380.4 g
- Tłuszcz
- 260.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 64.9 g
- Błonnik
- 345 g
- Sód
- 8396 mg
Alternatywne przepisy
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 Std. 30 Min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1 Std. 20 Min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 Min
Grissini tricolore
2h 15min
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2 Std. 30 Min
Torta di riso salata
2h 10min
Torta di uva
3u.