
Urządzenia i Akcesoria
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
28 pièces
Składniki
-
de flocons d'avoine (assez gros)350 g
-
de farine d'épeautre et un peu pour le plan de travail100 g
-
de farine de blé complet50 g
-
de beurre doux froid, coupé en dés250 g
-
d'eau froide20 g
-
de sel marin½ c. à café
-
gros œuf (63-73 g)1
Wartości odżywcze na 1 pièces
Kalorie
132 kcal /
554 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja