Pain sans gluten au sésame et au kasha

Pain sans gluten au sésame et au kasha

3.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
1 pièce

Składniki

  • de lait
    100 g
  • d'eau minérale
    200 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de farine de riz
    120 g
  • de farine de châtaigne
    120 g
  • de farine de sarrasin
    40 g
  • de fécule de pomme de terre
    40 g
  • de sel
    10 g
  • de graines de sésame
    4 c. à soupe
  • de graines de kasha (sarrasin grillé)
    2 c. à soupe bombées

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1110.8 kcal / 4647.5 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 239.2 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 3949.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...