![Ensalada de bacalao con aderezo de mango Ensalada de bacalao con aderezo de mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4836fa90-ca79-4c15-a449-c95e50b3cb7c/Derivates/fed1bc13-00fc-408a-8ea2-be49bddd3d17.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de mango, pelado y en trozos (aprox. 2 cm)
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de miel de abeja
- 20 g de mostaza
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de agua
- 4 de filetes de bacalao, frescos, (aprox. 100 g c/u)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- 100 g de lechuga romana, troceada
- 150 g de zanahoria, en juliana
- 150 g de jitomate, en rebanadas
- limón verde, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 357 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ceviche de Coliflor (Black Diamond)
30 Min
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12 Std. 30 Min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2sa 10 dk
Agua de alfalfa, lechuga y limón
5 Min
Agua de pepino con limón y chía
25 dk
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 分钟
Agua de Horchata
5 Min
Nieve de hierbabuena
20 分钟
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15 分钟
Pozole de mariscos
1h 15min
Helado de yogur y fresa
5 godz.
Lasaña vegetariana
1 Std.