Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de mango, pelado y en trozos (aprox. 2 cm)
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de miel de abeja
- 20 g de mostaza
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de agua
- 4 de filetes de bacalao, frescos, (aprox. 100 g c/u)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- 100 g de lechuga romana, troceada
- 150 g de zanahoria, en juliana
- 150 g de jitomate, en rebanadas
- limón verde, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 357 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mole de olla vegetariano
1 godz.
Romeritos
1 godz. 40 min
Tinga de col
35min
Chile en nogada vegetariano
25min
Hongos al pastor
20min
Tinga de setas
25min
Rollos de acelga con carne, puré de camote y budin de pan
50min
Sopa fría de fresas con helado de vainilla
10 min
Chileatole de grano y verdolagas
30min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1 godz.
Aguachile de jícama
15 Min
Coctel de champiñones
20min