
Urządzenia i Akcesoria
Fondo vegetariano
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1 litro
Składniki
-
200 g de jitomate en mitades
-
250 g de zanahoria con cáscara y en trozos
-
80 g de poro en trozos
-
80 g de apio en trozos
-
2 dientes de ajo
-
150 g de cebolla en trozos
-
10 g de perejil fresco
-
2 hojas de laurel, secas
-
½ cdita de pimienta negra entera
-
1000 g de agua
Wartości odżywcze na 1 litro
Kalorie
204 kcal /
857 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

VEGETARIA...NíSIMO!
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk