Fondo vegetariano

Fondo vegetariano

3.8 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1 litro

Składniki

  • 200 g de jitomate en mitades
  • 250 g de zanahoria con cáscara y en trozos
  • 80 g de poro en trozos
  • 80 g de apio en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 10 g de perejil fresco
  • 2 hojas de laurel, secas
  • ½ cdita de pimienta negra entera
  • 1000 g de agua

Wartości odżywcze na 1 litro

Kalorie 204 kcal / 857 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...