Jitomates rellenos de atún, calabacita y menta

Jitomates rellenos de atún, calabacita y menta

4.5 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 4 jitomates (aprox. 200 g c/u)
  • 1 diente de ajo pelado
  • 3 ramitas de menta fresca solamente las hojas
  • 40 g de aceite de oliva
  • 300 g de calabacita en cubos (1-2 cm)
  • 1 - 2 pizca de sal o al gusto
  • 100 g de atún enlatado en aceite escurrido

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 179 mg
Białko 9 g
Kalorie 912 kJ / 218 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...