Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pepitas de calabaza
- 60 g de cacahuates tostados sin sal
- 80 g de lechuga romana, en trozos
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 1 cebolla cambray, sólo el tallo
- 20 g de hojas de cilantro, frescas
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 1 chile serrano, sin tallo
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cditas sal
- 400 g de tomate verde, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 20 g de aceite vegetal
- 280 g de agua
- 500 g de setas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 744.8 kJ / 178 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 607.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soya texturizada a la Vizcaína
1 Std. 10 Min
Tinga de col
35min
Mole vegano
40 Min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 min
Tortitas de pescado estilo tai
45 min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2 Std. 10 Min
Tinga de setas
25 min
Pozole de setas
1h
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 godz. 30 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Taquitos vietnamitas
30 min
Enchiladas poblanas veganas
40 Min