
Urządzenia i Akcesoria
Pão de hambúrguer com sementes sem glúten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 unidades
Składniki
-
farinha de trigo sarraceno100 g
-
sal1 pitada de
-
sementes de linhaça100 g
-
sementes de psyllium20 g
-
fermento p/ bolos2 c. chá de
-
flocos de aveia50 g
-
iogurte natural240 g
-
ovo1
-
azeite30 g
-
Água q.b. p/ humedecer
-
Sementes variadas (girassol, linhaça, sésamo, etc.) q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
389 kcal /
1624 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pães sem glúten
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia