Pão de hambúrguer com sementes sem glúten

Pão de hambúrguer com sementes sem glúten

4.7 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 unidades

Składniki

  • farinha de trigo sarraceno
    100 g
  • sal
    1 pitada de
  • sementes de linhaça
    100 g
  • sementes de psyllium
    20 g
  • fermento p/ bolos
    2 c. chá de
  • flocos de aveia
    50 g
  • iogurte natural
    240 g
  • ovo
    1
  • azeite
    30 g
  • Água q.b. p/ humedecer
  • Sementes variadas (girassol, linhaça, sésamo, etc.) q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 389 kcal / 1624 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...