Nido de espagueti con crema de berenjena

Nido de espagueti con crema de berenjena

4.2 97 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 40 g de queso parmesano en trozos de 3 cm
  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 350 g de berenjena pelada, en trozos de 1-2 cm (ver sugerencia)
  • 1 cucharadita sal
  • 320 g de espaguetis
  • 30 g de almendra cruda sin piel
  • 14 hojas de albahaca fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 479 mg
Białko 16 g
Kalorie 1936 kJ / 463 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...