Wersje kompatybilne
Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceitunas negras sin hueso (y un poco más para servir)
- 30 g de almendra cruda sin piel (y un poco más para servir)
- 650 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 320 g de pasta seca tipo macarrón
- 50 g de queso rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1663 kJ / 398 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 57.7 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1631.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz de latas
30 min
Huevos al pesto
20min
Ravioli de calabacín con cottage y salmón
45 min
Salmón al vapor con verduras y arroz
40min
Muffins de tortilla
45 min
Cóctel de frutos rojos con cava
5 min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30 min
Salmón con patatas y calabacín
1 godz. 15 min
Espaguetis a la Nerano
30 min
Salmón asado con tomates secos
20min
Brioche relleno de jamón y queso
45 min
Tagliatelle al limón con calabacín y langostinos
30 min