Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra

Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra

3.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de aceitunas negras sin hueso (y un poco más para servir)
  • 30 g de almendra cruda sin piel (y un poco más para servir)
  • 650 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 320 g de pasta seca tipo macarrón
  • 50 g de queso rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1631.9 mg
Białko 14.2 g
Kalorie 1663 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 57.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...