Minipizzas de berenjena

Minipizzas de berenjena

4.5 145 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 350 g de berenjena en rodajas de 1 cm
  • 500 g de agua
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 3 hojas de albahaca fresca troceada a mano
  • 250 g de tomate triturado en conserva
  • ½ cucharadita de orégano seco
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 40 g de mozzarella rallada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 raciones

Sód 982 mg
Białko 12 g
Kalorie 1685 kJ / 403 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 12.2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...