Berenjenas rellenas con alubias y tomate

Berenjenas rellenas con alubias y tomate

4.2 65 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 3 berenjenas
  • 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 4 dientes de ajo
  • 70 g de pimiento rojo en trozos
  • 150 - 200 g de carne picada de ternera desmenuzada
  • 100 g de tomate frito
  • 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de comino molido
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 200 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
  • 1 cucharadita perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 533.2 mg
Białko 7.5 g
Kalorie 953 kJ / 228 kcal
Tłuszcz 16.4 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 12.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...