Poires au sirop sous-vide

Poires au sirop sous-vide

4.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de beurre
  • 30 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille
  • 2 bâtons de cannelle
  • 6 poires coupées en deux et égrainées
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • glace à la vanille (opcjonalnie) pour le service

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 19.8 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 874.3 kJ / 209.5 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...