Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron

Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron

4.1 201 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g d'épinards frais hachés
  • 250 g de ricotta
  • 1 œuf
  • le zeste d'un citron jaune finement râpé
  • 15 feuilles de menthe fraîche hachées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de tomates concassées en conserve
  • 200 g de tomates en quartiers
  • 16 cannelloni à garnir
  • 75 g de parmesan râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18 g
Kalorie 1263 kJ / 304 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...