Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron

Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron

4.1 172 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'épinards frais hachés
    500 g
  • de ricotta
    250 g
  • œuf
    1
  • le zeste d'un citron jaune finement râpé
  • de menthe fraîche hachées
    15 feuilles
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'ail
    1 gousse
  • de tomates concassées en conserve
    200 g
  • de tomates en quartiers
    200 g
  • cannelloni à garnir
    16
  • de parmesan râpé
    75 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 304 kcal / 1263 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...