Mousses à la crème de marrons

Mousses à la crème de marrons

4.1 197 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de cassonade
  • 50 g d'amandes effilées
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 2 c. à soupe de mascarpone très froid
  • 400 g de crème de marrons

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 2652 kJ / 634 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 79 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...