![Mousses à la crème de marrons Mousses à la crème de marrons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D0CEB6B-61D4-4FC9-B819-8D7A7CFE03A9/Derivates/cd797537-7f9e-49bf-9466-d1e1d8fdfd99.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'amandes effilées
- 30 g de cassonade
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de mascarpone, très froid
- 400 g de crème de marrons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2652 kJ / 634 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 79 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Lemon curd
25 dk
Verrines marron et chocolat
20 分钟
Bûche de Noël à la crème de marrons
1sa 45 dk
Crème de marrons
45 分钟
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Mont-Blanc glacé
4ч. 20 мин.
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3h 20min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1h 50min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1 Std.
Coulants au citron
1 Std.
Lemon curd Mode Sauce
20 分钟