Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- 400 g de lait de coco
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2116.5 kJ / 505.5 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 65 mg
Alternatywne przepisy
Semoule au coulis de mangue
1 Std. 50 Min
Crème au praliné
2h 20 min
Riz au lait au chocolat
1 godz. 5 min
Crème dessert
15 Min
Crèmes au chocolat light
1 Std. 25 Min
Crème dessert au caramel
1小时
Crème express chocolat-vanille
20 Min
Crème au lait de coco
15 Min
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15 Min
Crème dessert saveur madeleine
20 Min
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1h 20min
Crème au café
2 Std. 30 Min