Sciroppo di vin brulé

Sciroppo di vin brulé

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
1 bottiglia

Składniki

  • 2 limoni
  • 4 stecche di cannella
  • 2 bacche di anice stellato
  • 5 g di chiodi di garofano
  • 10 g di pepe di Giamaica in polvere
  • 15 g di semi di coriandolo
  • 4 pezzi di scorza di arancia (1x4 cm, senza la parte bianca)
  • 600 g di zucchero di canna
  • 100 g di vino bianco secco
    100 g di vino rosso
  • 500 g di succo di arancia

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bottiglia

Sód 32 mg
Białko 7 g
Kalorie 11489 kJ / 2746 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 15.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 686 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...