Wersje kompatybilne
Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Galleta de parmesano
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en trozos
- 2 pizcas de sal
- 50 g de agua
Bavarois de betabel
- 18 g de grenetina en polvo
- 100 g de agua
- 500 g de betabel cocido, en trozos (3 cm)
- 2 pizcas de pimienta de cayena molida
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 3 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 200 g de salmón ahumado en rebanadas finas
- eneldo fresco para decorar
- aceite, el necesario para engrasar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1675 kJ / 400 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 994 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de poro y papa
30 min
Pasta cremosa con calabacitas
45 min
Pan en capas
2h 30 min
Tamales Chiapanecos
2h 30 min
Kipe de arroz
1h 30min
Pan de caja blanco
2h
Plátanos machos rellenos de picadillo
2h
Cubiletes de queso
1h
Elotes asados con mayonesa de chile
45 min
Crepas mexicanas
1u. 50min
Focaccia de papa y romero
1 Std. 40 Min
Focaccia - Demo presentadores
35 min