Pincho de cogollo de lechuga con pimiento caramelizado y pollo

Pincho de cogollo de lechuga con pimiento caramelizado y pollo

4.6 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 raciones

Składniki

  • de pimiento rojo en tiras
    300 g
  • de azúcar
    90 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de vino blanco
    120 g
  • de agua
    100 g
  • de pechuga de pollo sin piel (en trozos de 2x2 cm)
    300 g
  • cogollos de Tudela (cortados por la mitad a lo largo)
    6
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 chorrito
  • de crema de balsámico
    1 chorrito

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 321 kcal / 1384 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 19.5 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...