Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry

Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry

4.0 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
25 unidades

Składniki

  • de calabacín con piel
    300 - 400 g
  • de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm y salpimentado)
    250 g
  • de vino blanco
    50 g
  • pastilla de caldo de pescado
    ½
  • de curry en polvo
    ½ cucharadita
  • de comino en grano
    ¼ cucharadita
  • de nata
    40 g
  • de queso quark
    40 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 chorrito

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 32 kcal / 132 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 0.4 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...