Crêpes de morcilla y pera

Crêpes de morcilla y pera

4.4 26 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 unidades

Składniki

Crêpes
  • 120 g de harina
  • 250 g de leche
  • 1 huevo
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pellizco de azúcar
  • 1 pellizco de sal
  • 20 g de mantequilla para engrasar la sartén
Relleno
  • 200 g de pera pelada y cortada en láminas
  • 15 g de mantequilla
  • 15 g de azúcar moreno
  • 200 g de morcilla de cebolla sin piel
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de piñones

Wartości odżywcze na 1 unidades

Kalorie 284 kcal / 1187 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 24.1 g
Węglowodany 9.7 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...