Urządzenia i Akcesoria
Rye sourdough baguettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Dough
-
baker's flour plus extra to dust360 g
-
rye flour40 g
-
salt2 tsp
-
filtered water220 g
-
ice cubes (approx. 10)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
558.3 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
994 kJ /
236.7 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
45.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 godz. 10 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min