Urządzenia i Akcesoria
Rye sourdough baguettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Dough
-
baker's flour plus extra to dust360 g
-
rye flour40 g
-
salt2 tsp
-
filtered water220 g
-
ice cubes (approx. 10)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
558.3 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
994 kJ /
236.7 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
45.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough Baguettes
15h
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Sourdough Starter Discard Waffles
25min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Mother sourdough starter
108h 20min