Rye sourdough baguettes

Rye sourdough baguettes

4.7 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 20 min
8 portions

Składniki

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Dough
  • baker's flour plus extra to dust
    360 g
  • rye flour
    40 g
  • salt
    2 tsp
  • filtered water
    220 g
  • ice cubes (approx. 10)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 236.7 kcal / 994 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 45.1 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 558.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...