Rye sourdough baguettes
TM6 TM5 TM31

Rye sourdough baguettes

4.7 (18 ocen)

Składniki

Rye starter

  • 100 g filtered water
  • 100 g rye flour
  • 100 g Mother sourdough starter (see Tips)

Dough

  • 360 g baker's flour, plus extra to dust
  • 40 g rye flour
  • 2 tsp salt
  • 220 g filtered water
  • ice cubes (approx. 10)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
994 kJ / 236.7 kcal
Białko
8.1 g
Węglowodany
45.1 g
Tłuszcz
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
5.2 g
Sód
558.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy