Urządzenia i Akcesoria
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
16 slices
Składniki
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
131.9 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
899.5 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Apple and spice shrub
48 godz. 35 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Plain Yogurt in Varoma
12 godz.
Cottage cheese
4 godz. 30 min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 godz. 20 min
Energy bars with cereals and dried fruit
2 godz. 30 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min