Terrine de fromage à la rhubarbe

Terrine de fromage à la rhubarbe

3.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 parts

Składniki

  • 110 g de rhubarbe coupée en dés (voir "Variante")
  • 50 g de sucre roux
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 50 g de noisettes décortiquées, non émondées
  • 40 g de pistaches, non salées
  • 250 g de ricotta
  • 250 g fromage de chèvre demi-sec type sainte-maure-de-touraine, coupé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 157.1 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 795.5 kJ / 190.9 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 7.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...