
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g de rhubarbe coupée en dés (voir "Variante")
- 50 g de sucre roux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de noisettes décortiquées, non émondées
- 40 g de pistaches, non salées
- 250 g de ricotta
- 250 g de fromage de chèvre demi-sec type sainte-maure-de-touraine, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 190.9 kcal / 795.5 kJ
- Białko
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Sód
- 157.1 mg